МВР: Няма нарушения на реда по време на визитата на папата

Само един е задържан - мъж на 58 г., носел забранени предмети
5 май 2019 15:48,
6
МВР: Няма нарушения на реда по време на визитата на папата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма допуснати нарушения на обществения ред по време на масовите мероприятия във връзка с посещението на папа Франциск в София. Към момента има един задържан – мъж на 58 години, съобщиха от МВР.

Той е бил забелязан от служители на реда на един от централните булеварди със забранени предмети и е отведен в столично районно управление.

Предвидените събития от посещението продължават по програма. Призивът към гражданите, които искат да присъстват на публичните прояви, е да се отправят местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат готовност за проверки 3 часа по-рано от планираното начало на проявите.

Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би отнело повече време при осъществяването на проверките. Няма да се допускат хора в явно нетрезво състояние и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие.

За времето на провеждането на мероприятията няма да се допуска използването на дронове, за да не се застрашава животът и здравето на присъстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а камъни в джобовете може ли да нося ?
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми, то на снимката няма никой, какви нарушения, от кого? :) :)
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинското посещение на Папа в България .Беше на Папа Йоан Павел 2 ри! Сега е протоколно на наследника му!-:) Мен лично не ме вълнува.! Моето време в посрещането на " папи" беше тогава! Сега е просто протокол! -:)
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то кой ли го интересува, та чак и нарушения да прави....
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той е бил забелязан от служители на реда на един от централните булеварди със забранени предмети и е отведен в столично районно управление"---Значи, 58-годишният мъж е бил възрастен ром и е носел уред за изработка на дърва за огрев, т.е. оръдие на труда. :)